TRAITEUR BEET SUMATRASTRAAT

TRAITEUR BEET SUMATRASTRAAT Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Traiteur Beet Sumatrastraat. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 19:28 Wederom heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger:)
20 jun 2022 om 19:22 It was pretty good but too spicy. Also not the best value for money.
18 jun 2022 om 19:17 Ik had ook betaald voor de cola zero, maar het zat er niet bij
10 jun 2022 om 0:04 Supersnelle bezorging en erg lekkere melanzane!!!!!
9 mei 2022 om 7:45 Heerlijk eten! Ik kocht er al vaker broodjes. Nu ook een paar keer avondeten besteld en dat is ook altijd goed. En toen ik eens iets besteld had dat er niet meer was, werd ik meteen gebeld en kregen we toetjes ter compensatie. Goede service!
3 mei 2022 om 11:12 Lekker maar echt veel te duur voor zulke kleine porties. Was bijna 30 euro kwijt, ik dacht er in mijn eentje wel 2 dagen van te kunnen, niet dus. Nooit meer.
5 apr 2022 om 6:32 Echt heel vies. Kip rook vreemd, de risotto was echt slecht en een en al paddenstoel en de tiramisu was alsof je alleen maar slagroom aan t eten was. Ik heb alles na 1 hap weggooit. T was ook zeker niet goedkoop. Echt heel zonde van m’n geld.
8 mrt 2022 om 21:38 Decent food, seems very expensive for what you get - nothing special IMO. Fast delivery, which is appreciated.
2 feb 2022 om 10:29 Goed warm, heerlijke verse gerechten!
4 jan 2022 om 20:51 Heerlijk gegeten en fijn dat het halal is! Goed voedsel, goed ingepakt en perfect bezorgd. Hier ga ik zeker weer bestwllen.
14 dec 2021 om 23:38 Echt een enorme aanrader!! Het eten was heet (!) en geweldig op smaak. Precies op gevraagde tijdstip bezorgd. Hier ga ik vaker bestellen,een aanwinst in Oost!
29 nov 2021 om 11:11 Het eten was heerlijk. De service perfect. Een aanrader om hier te bestellen.