TRAITEUR BEET SUMATRASTRAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 62 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Traiteur Beet Sumatrastraat. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 14:21 Ierse stoofschotel viel mij wat tegen, maar dat is wellicht kwestie van smaak en ik ga zeker nog iets anders proberen.
6 feb 2024 om 14:48 Onveranderd positief! Heerlijke lunch en heel aardige Thuisbezorgd dame. Beide - Beet en Thuisbezorgd - aanraders!
10 jan 2024 om 21:15 Ik vond het dit keer minder dan de vorige keren. Veel minder paddestoelenmix en de kip was bijna koud.
9 jan 2024 om 13:55 Het wordt saai want ik beoordeel altijd hetzelfde hahaha namelijk goede, vriendelijke bezorger en de broodjes van Beet zijn ongehoord lekker; daar lust je echt wel pap van!
27 nov 2023 om 22:05 Eten is echt geweldig. Was voor mij de eerste keer dat ik hier bestelde, maar is zeker niet de laatate
15 nov 2023 om 18:49 Zalig
31 okt 2023 om 21:12 Heerlijk en netjes verzorgd
5 okt 2023 om 21:21 Ordered dinner ahead and it was deluvered on time. Got a tomato soup and butter baguatte, they fiegirtnrje bread and and soup was very watery. The quiche was delicious though
6 sep 2023 om 20:05 Altijd lekker en snel geleverd!
15 aug 2023 om 13:56 Keurige bezorging door zeer vriendelijke Thuisbezorgd mijnheer. Broodjes - as always - heeeeeeeeerlijk [van traiteur Beet A'dam Oost]
11 jul 2023 om 13:56 Love the chicken sandwiches!
15 jun 2023 om 20:51 De kip was gortdroog, de aardappeltjes klef en de groenten tot drab gekookt. Weggegooid geld, nóóit meer.